biomos.nl

Contact us

Pointblank Str. 14, 54321, California

Graffiti verwijderen

Graffiti de baas

PrograffPrograff plus en Prowax zijn producten behorende tot een graffiti-maintenance-programma op maat. De producten werken gemakkelijk en snel op gladde en poreuze ondergrond.

Graffiti verwijderen met Prograff, Prograff plus en Prowax

Toepassingen:

  • muren en deuren van openbare gebouwen, scholen en kantoren
  • verkeersborden en lichtbakken
  • bushokjes van glas of lexaan
  • kasten van nutsbedrijven
  • bouwketen
  • viaducten

Prograff, Prograff plus en Prowax gebruikt u tegen verf en viltstift waarmee vandalen uw eigendom bekladden. Het steeds snel weer reinigen werkt voor hen uiterst ontmoedigend. Gebruik daarom Prograff en Prograff plus wanneer er weer graffiti is aangebracht, of werk preventief met Prowax.

Prograff en Prograff plus etsen de ondergrond niet en werken gemakkelijk en snel.
Poreuze ondergronden inspuiten met Prowax kan zeer kostenbesparend werken. Graffity verwijderen kan namelijk eenvoudig met behulp van slechts een hogedruk spuit als het oppervlak vooraf met Prowax behandeld is.

Prograff is geschikt voor graffity verwijdering van een gladde ondergrond. Nadat u Prograff heeft aangebracht, laat u het even inwerken. Hierna kunt u het met een doek wegvegen en naspoelen met water.

Prograff plus is voor behandeling van poreuze ondergronden. Om Prograff plus aan te brengen de muur eerst nat maken met water. Prograff plus kan met bokkenpoot worden aangebracht. Hierna even laten inwerken en naspoelen waar mogelijk met hogedrukspuit.