biomos.nl

Contact us

Pointblank Str. 14, 54321, California

Sneldooier

Sneldooier als vervanger van strooizout

Deze professionele sneldooier wordt als vervanger van strooizout ingezet om trottoiers, wegen, bruggen, rijvlakken en dogshelters sneeuw- en ijsvrij te maken en gladheid te voorkomen.

Dit ontdooingsmiddel is onder andere ontwikkeld om er voor te zorgen dat de “vervelende inloop” van zout en daardoor het “uitbijten” van tegels, natuursteen of tapijt wordt tegengaan.

sneldooier

Dit unieke product is milieuvriendelijker dan strooizout (spaart onze natuur) en kan daardoor tevens dicht tot zeer dicht bij beplanting gebruikt worden, daar deze daar geen hinder van ondervinden of zullen verbranden. Zelfs platgetrapte en vast gereden sneeuw is evenals ijzel goed met Sneldooier te ontdooien. Wanneer de temperaturen verder onder nul komen en pekel geen werking meer heeft werkt dit prodcut door tot een temperatuur van -40 graden Celsius.

Het afkomstige smeltwater kan niet meer bevriezen. Als men na het strooien met een natte straat de nacht in gaat is er ongeacht de temperatuur de volgende dag zeker geen ijsbaan. Door deze langdurig preventieve werking strooit men voornamelijk in frequentie sneldooier behoorlijk minder dan de conventionele producten. Kortweg …. een oplossing met resultaat op alle fronten.

Met Sneldooier op voorraad voor de komende winter kan bij gladheid of voorspellingen daarvan direct voor gemak en veiligheid gekozen worden door met het product te gaan strooien.

Toepassing

Dit product kan eenvoudig met de hand verstrooid worden of met behulp van een strooiwagentje. Zodra Sneldooier in contact komt met sneeuw of ijzel ontstaat er direct veel warmte, welke sneeuw en ijzel zal doen smelten. Sneldooier kan door zijn preventieve werking ook ter voorkoming van gladheid voor eventueel te verwachte sneeuw of ijzel gebruikt worden.