biomos.nl

Contact us

Pointblank Str. 14, 54321, California

Indufoam, Prostrong en Proforb

Vloerreiniging van vet en olie

Indufoam en Prostrong, zijn vloerreiniging produkten om hardnekkig vuil als vet en olie te verwijderen van o.a. machines en gereedschappen. Ook inloopvuil op vloeren kan makkelijk verwijderd worden. Indufoam en Prostrong zijn beide op te lossen in water, waardoor u zelf de sterkte van de verdunning kunt gebruiken die past bij de te reinigen vervuiling.

Vloerreiniging met indufoam, prostrong en prosorb

Toepassingen Indufoam, Prostrong en Proforb:

  • vet en olie versmering
  • olie- en inloopvervuiling op vloeren
  • vervuiling op machines, motorblokken, gereedschappen en apparatuur
  • reiniging van koelsystemen van verspanende machines
  • verwijdering van verweerde lak

Prostrong en Indufoam verwijderen de kleeflaag tussen vuil en het oppervlak, waardoor de verontreiniging makkelijk is af te spoelen. Door Indufoam of Prostrong verdund door leidingsystemen van verspanende machines te laten lopen, kunt u makkelijk vuil, vetten en schimmels verwijderen.

Gemorste oliën gemakkelijk opnemen:

Prosorb is een poreuze maar harde korrel welke niet verpulvert en daardoor geen extra stof veroorzaakt. Deze sterk absorberende korrel zuigt veel vloeibare vervuilingen, als olie en chemicaliën, makkelijk op tot diep in haar kern. Prosorb is meerdere malen te gebruiken voordat verzadiging optreed, waardoor afvoerkosten van oliehoudende afvalprodukten sterk worden verlaagd. Prosorb is gemakkelijk te gebruiken in combinatie met de Prosorb-kar.